Ο Δήμος Λαρισαίων δίπλα στους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας



Παραδόθηκε σήμερα η σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης  που συγκεντρώθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων προς τους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας  με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους.

Η αποστολή η οποία αποτελούνταν από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων  Σωτήρη Βούλγαρη, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Γιάννη Αλεξούλη, τη Δ/ντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας  Ζιώγα Έφη, τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θοδωρή Γαντζούδη και το στέλεχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Παπαδόντα Γιώργο έφτασε στο Δημαρχείο Ελασσόνας όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κος Γάτσας Νίκος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Ελασσόνας τους ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τονίζοντας τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε ο σεισμός στο Δήμο.


Παράλληλα η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας  κα Καρκαβανίδη  Φρόσω  ενημέρωσε για τον τρόπο διανομής των προϊόντων στους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας και τις ανάγκες τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε προσφορά σημαντικής ποσότητας τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Ελασσόνας  για τον ίδιο σκοπό όπου εκεί τα παρέλαβε ο  υπεύθυνος  του Κοινωνικού Παντοπωλείου πατέρας Ευάγγελος ο οποίος μας ευχαρίστησε για την προσφορά.


Ταυτόχρονα ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Σωτήρης Βούλγαρης τόνισε  ότι «όλα αυτά συγκεντρώθηκαν από την άμεση ανταπόκριση πολλών Δήμων, φορέων, επιχειρήσεων και απλών πολιτών οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή για τη συγκέντρωση των ειδών  με σκοπό πάντα να αντιμετωπίζονται  τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν από παρόμοιες  δύσκολες καταστάσεις ».




Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr