Αρνητικά όλα τα rapid test στους υπαλλήλους της Π.Ε Καρδίτσας


Αρνητικά είναι όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από αιρετούς και υπαλλήλους της Π.Ε Καρδίτσας, κατά τη διαδικασία των rapid test, που διεξήχθησαν σήμερα στο κτίριο της Π.Ε Καρδίτσας.

Την ανάγκη να συνεχιστούν οι έλεγχοι επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος:

«’Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ, συνεχίζουμε τη διεξαγωγή ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον COVID -19, τα γνωστά rapid test με στόχο τον εντοπισμό τυχόν ασυμπτωματικών φορέων του ιού.

Και τα 83 δείγματα που ελήφθησαν  από αιρετούς και υπαλλήλους όλων των Δ/νσεων της Π.Ε Καρδίτσας είναι αρνητικά, και αυτό είναι ικανοποιητικό για τα στοιχεία που καταγράφει ο ΕΟΔΥ, σε σχέση με το δείκτη μεταδοτικότητας.

Ωστόσο δεν εφησυχάζουμε. Η σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής, της χρήσης μάσκας και της τήρησης των αποστάσεων είναι απαραίτητα. Αυτά  σε συνδυασμό με τους γοργούς ρυθμούς εμβολιασμού του πληθυσμού, μας κάνουν αισιόδοξους για την επόμενη μέρα.

Ως Π.Ε Καρδίτσας θα συνεχίσουμε τη διεξαγωγή των rapid test, σύμφωνα με τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για ιχνηλάτηση παντού, ώστε να αποφύγουμε την πίεση στο ΕΣΥ».