Αποστολος Καλογιάννης για σχολικά κτίρια: "Tα μισά σχολεία από ακατάλληλα αλλάζουν κατηγορία"Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από το κλιμάκιο της ΚΤΥΠ στις σχολικές μονάδες της Π.Ε. Λάρισας, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, κατά την χθεσινή έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μάλιστα ο κ. Καλογιάννης είπε πως  με βάση την πληροφόρηση που έχει και σύμφωνα με τα στοιχεία που θα παραδοθούν ενυπογράφως σήμερα στον Δήμο, μισές από τις μονάδες που είχαν βγει ακατάλληλες στον πρωτοβάθμιο έλεγχο, αλλάζουν κατηγορία και αναμένεται να κριθούν κατάλληλες. Αυτό, όπως είπε,  σημαίνει μικρός αριθμός επισκευών και δίνει τη δυνατότητα για πιο γρήγορη ολοκλήρωση των συνολικών επισκευών.

Τα απογραφικά των ειδικών επιστημόνων θα υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αποκατασταθούν οι ζημιές στις σχολικές μονάδες, σύμφωνα πάντα με όσα προβλέπει ο ΟΑΣΠ, τόνισε ο κ. Καλογιάννης, ευχόμενος να αποδειχθεί όντως μικρός ο αριθμός των σχολείων που θα κριθούν ακατάλληλα, ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό.


*με πληροφορίες από tinealarissa.gr


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr