Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-1: Άλμα παραμονής για τους "βυσσινί"


Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε την ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten και οι "βυσσινί" πέτυχαν πολύτιμο τρίποντο, χάρη στο χρυσό γκολ του Στίφλερ στο 41', στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Πλέον η ΑΕΛ έχει 23 βαθμούς, έχοντας δύο περισσότερους από τον τελευταίο Παναιτωλικό και έναν λιγότερο από τον 12ο ΟΦΗ, ο οποίος έχει 24.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν μουδιασμένα, ψάχνοντας να βρουν τα πατήματά τους. Πολύ συγκινητική ωστόσο ήταν η αφιέρωση των παικτών των γηπεδούχων στον Χάρη Χαρίση, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα απουσιάζει μίνιμουμ για έξι μήνες από τα γήπεδα. Ο Ουμπίντες κατά την είσοδο των δύο ομάδων, κρατούσε στα χέρια του τη φανέλα με το όνομα του.

ΓΚΟΛ ΟΙ ΒΥΣΣΙΝΙ ΔΟΚΑΡΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ μουδιασμένα στο γήπεδο. Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι η ευκαιρία του Ακούνια στο 20', ο οποίος δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Μανδά.

Ο Ατρόμητος απείλησε στο 38' με τον Γκάλο να δοκιμάζει το σουτ με το δεξί, και τον Νάγκι να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ με το ένα χέρι.

Στο 41' οι "βυσσινί" πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, ο Μανδάς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Στίφλερ από κοντά έκανε το 1-0.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο να απαντήσουν άμεσα, ωστόσο ο Μανούσος είδε την προσπάθεια του με το κεφάλι, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Ουμπίντες από τα δεξιά να καταλήγει στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αγκάγιεφ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την προσπάθειά του να περνάει παράλληλα από το αντίπαλο τέρμα.

ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΙ ΒΥΣΣΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Οι δύο ομάδες μπήκαν με ένταση στο δεύτερο μέρος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι. Αρχικά ο Γιακιμόφσκι συγκρούστηκε με το δοκάρι στο 53', στην προσπάθειά του να καλύψει την εστία του Ναγκί σε κοντινή προβολή, αλλά και ο Μπέρτος ο οποίος μάτωσε στο κάτω χείλος, λόγω χτυπήματος στην περιοχή.

Στο 61' ο Μανούσος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ωστόσο ήταν εκτεθειμένος, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει. Θα ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, αν δεν ήταν εκτεθειμένος.

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση, καθώς στην προσπάθειά του να κάνει βολέ κλώτσησε το πόδι του Ντουρμισάι.

Ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΛ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, με τον Μανδά να τραυματίζεται και να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το γήπεδο και να αντικαθίσταται από τον Θεοδωράκη. Ο νεαρός πορτιέρο την ώρα που έβγαινε αποχωρούσε κλαίγοντας, κάτι που ίσως προμηνύει άσχημα νέα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού να βρει κάποιο γκολ, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να είναι αργός και τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν. Καλύτερη στιγμή για τις Περιστεριώτες, η ευκαιρία του Γκάλο μέσα από την περιοχή στο 90+1', έπειτα από εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια του Νάγκι.

Οι Περιστεριώτες είχαν κάποιες τελικές χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ο Νάγκι επενέβη όπου χρειάστηκε, με αποτέλεσμα οι "βυσσινί" να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι το τέλος.


Πηγη: sport24.gr



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr