Οργή έξω από τα δικαστήρια του Βόλου για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα - "Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον" φώναζαν όταν έφτασε ο 32χρονος (ΦΩΤΟ)


Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, κατά την προσαγωγή στον Ανακριτή του 32χρονου που κατηγορείται για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα. Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί των δυο αδελφών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στα δικαστήρια περιμένοντας τον φερόμενο ως δράστη και όταν αυτός βγήκε από το περιπολικό της αστυνομίας άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

“Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον”, φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι προσπάθησαν να πλησιάσουν τον φερόμενο ως δράστη, αλλά απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου Γιώργου, η οποία ήταν συντετριμμένη και στηριζόταν στα κάγκελα των δικαστηρίων για να μείνει όρθια και να μην καταρρεύσει. Και εκείνη, με δάκρυα στα μάτια ζητούσε δικαίωση.

Η προσαγωγή του 32χρονου στα δικαστήρια, παρότι ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι, έγινε λίγο πριν από τις 11 το πρωί από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου, επί της οδού Ιωλκού. Αμέσως μετά η πόρτα έκλεισε προκειμένου να μην εισέλθουν στον χώρο οι συγκεντρωμένοι.


Πηγή: e-thessalia.gr / magnesianews.gr