Κίνημα Αλλαγής: "Μετά από ένα χρόνο καθυστερήσεων και ατολμίας, η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για 40 νέα λεωφορεία"



Σε κοινή δήλωση του Χρήστου Γκόκα, Υπεύθυνου Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής Τομέα Υποδομών και Μεταφορών και Κώστα Κόκκορης, Γραμματέα Τομέα Μεταφορών Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνονται τα εξής:

"Μετά από ένα χρόνο πανδημίας, καθυστερήσεων και ατολμίας αποφάσεων, η Κυβέρνηση σήμερα κομπάζει για την απόκτηση 40 λεωφορείων με leasing. Τώρα, στα μέσα Απριλίου και την κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας, αντί για τα 300 τουλάχιστον λεωφορεία που έχουν εξαγγελθεί και έπρεπε να βρίσκονται στην κυκλοφορία από τον Αύγουστο.

Είναι  σε όλους γνωστός ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, και οι κίνδυνοι που εγκυμονεί στη διάδοση του COVID-19, αποτελώντας επί μήνες εστία υπερμετάδοσης.

Απαιτείται ριζική αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών, τόσο με αγορά εξοπλισμού, όσο και  με πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού.

Σήμερα εκτίθεται ένας Πρωθυπουργός παρευρισκόμενος σε ένα σόου για 40 οχήματα, όταν την περίοδο 1998-2004 η χώρα απέκτησε 1500 οχήματα με Ελληνική συμπαραγωγή και κανένας Πρωθυπουργός δεν χρειάστηκε να παρευρεθεί, ούτε να κάνει δηλώσεις.

Αντί για τους πανηγυρισμούς με την παρουσία του Πρωθυπουργού, η Κυβέρνηση να φροντίσει, τουλάχιστον, να παραδοθούν για κυκλοφορία και τα 300 λεωφορεία, μέσα στον Απρίλιο."



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr