Στο ΠΠΝΛ εμβολιάστηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων


Απ. Καλογιάννης: Ο εμβολιασμός είναι πράξη ζωής, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας εμβολιάστηκε χθες  το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. 

Ο Δήμαρχος, σε δήλωσή του απηύθυνε κάλεσμα στους Λαρισαίους για συμμετοχή στον εμβολιασμό, τονίζοντας ότι με το εμβόλιο παίρνουμε τις ζωές μας πίσω.

Επίσης, ο Απ. Καλογιάννης, ο οποίος εμβολιάστηκε στη σειρά του και σύμφωνα με την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους υγειονομικούς και όλο το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος, τόσο για την άρτια διαδικασία του εμβολιασμού, όσο και για τη μάχη που δίνουν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Αναλυτικά, ο Απ. Καλογιάννης σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:  

«Ηρθε σήμερα και για μένα η στιγμή να εμβολιαστώ κατά της covid 19. Ο εμβολιασμός είναι πράξη ζωής, αλληλεγγύης, αγάπης και ανθρωπιάς.

Με το εμβόλιο, αυτό το δώρο της επιστήμης στην ανθρωπότητα, παίρνουμε τις ζωές μας πίσω. Οσο οι εμβολιασμοί προχωρούν, τόσο πιο κοντά έρχεται η επιστροφή στην κανονικότητα.

Απευθύνω κάλεσμα στους συμπολίτες μου να σπεύσουν να εμβολιαστούν.  Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας. Για να βγούμε στο ξέφωτο όσο γίνεται πιο γρήγορα. Εμβολιαζόμαστε όλοι, λοιπόν. Συνειδητά και με τη σειρά μας. Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε.

Η διαδικασία είναι απλή και καλά οργανωμένη. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσοι συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του εμβολιασμού αλλά και σε όλους τους υγειονομικούς και το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αυταπάρνηση και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν όλους αυτούς τους μήνες από την  πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.»



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr