Δήμος Λαρισαιων: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τέρμα Ρούσβελτ – Ιουστινιανού


  • Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα για τη δημιουργία δρόμων ήπιας κυκλοφορίας 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου στο τμήμα της οδού Ρούσβελτ, από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων εως την οδό Ιουστινιανού και στο μικρό τμήμα της Ιουστινιανού από την Ρούσβελτ έως την οδό Παναγούλη. 


Οι ρυθμίσεις επιβάλλονται λόγω της συνέχισης και της προόδου των εργασιών για το έργο του Δήμου Λαρισαίων «Δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας» (Ηλιοδώρου Ρούσβελτ). 


Ειδικότερα οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν σε ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων 

-στο τμήμα της οδού ΦΡ. ΡΟΥΣΒΕΛΤ από την οδό ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ έως την οδό ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ  καθ’ όλο το 24ωρο (όπως ήδη ισχύει και προβλέπεται έως 10-06-2021) και 

- στο τμήμα της οδού ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ από την οδό ΦΡ. ΡΟΥΣΒΕΛΤ έως την οδό ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΑΛ.  από 26-04-2021 έως 25-06-2021 καθ’ όλο το 24ωρο. Επισημαίνεται ότι προβλέπεται αντιδρόμηση της οδού Κοτσώνη Ευάγγελου για υλοποίηση των συγκεκριμένων εργασιών.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr