Στο πλευρό των παγετόπληκτων παραγωγών ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΑγιάςΗ Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αγιάς, με ανακοίνωσή της «συμπαρίσταται δυναμικά και συμμετέχει στο συλλαλητήριο με τρακτέρ που αποφάσισαν οι αγροτικοί σύλλογοι της περιοχής να πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 22 Απριλίου, στις 9.30 το πρωί στην πλατεία της Αγιάς.

Ο παγετός που έπληξε ολόκληρη την επαρχία τις προηγούμενες μέρες προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε πολλές καλλιέργειες, σε ορισμένες μάλιστα η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Πρόκειται για καταστροφές στις αμυγδαλιές, τα ροδάκινα, τα νεκταρίνια, τα κεράσια, τα αχλάδια και τα δαμάσκηνα.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους παγετόπληκτους παραγωγούς και απαιτούμε την ταχύτερη αποζημίωση τους, με την καταβολή προκαταβολής άμεσα, όπως συνέβη με τους συναδέλφους τους που πριν από μερικούς μήνες χτυπήθηκαν από τον Ιανό.

Καλούμε τους Αγιώτες να διαδηλώσουν μαζικά στο πλευρό των παραγωγών, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας».Όλη η Ενημέρωση των Αγροτών - Κτηνοτρόφων στο www.AgroNEWS365.eu