Κορωνοϊός: Στο "βαθύ κόκκινο" μπαίνει ο Βόλος - Ποιες είναι οι υπόλοιπες περιοχές



Τις περιοχές που εντάσσονται από το πρωί του Σαββάτου στο «βαθύ κόκκινο» ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Έτσι σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Χαρδαλιάς στο "βαθύ κόκκινο" μπαίνουν έπειτα από εισήγηση και των λοιμωξιολόγων, η Κύθνος, η Θάσος και οι Δήμοι Ρεθύμνου, Φαιστού, Μαρωνείας-Σαπών, Διδυμοτείχου, Πύδνας-Κολινδρού, Καβάλας, Βόλου, Σιντικής Σερρών και Βόρειων Τζουμέρκων.

Οι περιοχές που βγαίνουν από το «βαθύ κόκκινο»

Λόγω βελτίωσης των επιδημιολογικών δεδομένων, βγαίνουν από το βαθύ κόκκινο και εισέρχονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου από την προσεχή Δευτέρα: Μύκονος, Λέρος, Κάρυστος, Κύμη – Αλιβέρι, Σκύρος, Λοκρές, Αγκίστρι, Κύθηρα, Ύδρα.

Όλες οι περιοχές θα βρίσκονται στο εξής στο «βαθύ κόκκινο»

Σε "βαθύ κόκκινο" θα είναι πλέον οι εξής περιοχές: Αττική (πλην Αγκιστριού, Κυθήρων, Ύδρας), Αχαΐα, Βοιωτία, Ευρυτανία, Αρκαδία, Κορινθία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Πέλλα, Κοζάνη, Λέσβος, Ζάκυνθος, Κως, Θάσος και οι δήμοι Καλύμνου, Ρόδου, Χίου Ρεθύμνου, Ανωγείων, Χανίων, Φαιστού, Καβάλας, Καρδίτσας, Γρεβενών, Κύθνου, Ιωαννίνων, Κόνιτσας, Βόρειων Τζουμέρκων, Σερρών, Αμφίπολης και Σιντικής, Βέροιας, Καστοριάς, Ορεστιάδας, Λαμίας, Ηλίδας, Χαλκίδας, Ερέτριας, Διρφύων Μεσσαπίων, Διδυμότειχου, Πύδνας – Κολινδρού, Βόλου, Μαρωνείας – Σαπών, Ροδόπης και η δημοτική κοινότητα Γαλατινής στην Κοζάνη.



Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr