Βόλος: Μοιράζει αρνιά ο Αχιλλέας Μπέος


Αμνοερίφια και άλλα είδη τροφίμων θα διανεμηθούν σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες, με την κρίση της πανδημίας, την Μεγάλη Πέμπτη στις 10 το πρωί, στα δημαρχεία του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Καμία οικογένεια στον Βόλο δεν πρόκειται να στερηθεί τα βασικά για το πασχαλινό της τραπέζι είναι η βούληση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και έτσι αποφασίσθηκε με κάθε τρόπο να βοηθηθούν όσοι έχουν πραγματική ανάγκη.

Οι οικογένειες που θα λάβουν τη βοήθεια σε τρόφιμα είναι αυτές, των οποίων οι δικαιούχοι είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα οικονομικής αδυναμίας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Βόλου και ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Βόλου, καθώς και από τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές του δήμου Βόλου,ενώ οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.

Η συγκεκριμένη παροχή προς τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες είναι έκτακτη και ανεξάρτητη από τις πάγιες παροχές που γίνονται από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Βόλου.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ