Δήμος Ελασσόνας: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την ερχόμενη Τετάρτη


Το πρόγραμμα ΤΕΒΑ για την κοινωνική στήριξη των ευάλωτων ομάδων υλοποιεί και φέτος ο Δήμος Ελασσόνας μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής σε μία περίοδο οικονομικής ανασφάλειας και υγειονομικών περιορισμών.

Έτσι την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων σε 534 δικαιούχους του προγράμματος.

Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), θα διανείμει στους δικαιούχους τα ακόλουθα προϊόντα: ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ (1 KG), ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ (750 GR), ΓΡΑΒΙΕΡΑ (500 GR), ΦΕΤΑ (500 GR), ΜΠΑΝΑΝΕΣ (2 KG), ΚΑΡΟΤΑ (1 KG), ΑΛΕΥΡΙ (1 KG), ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (1 LITRO), ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ (450 GR), ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ (450 GR), ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ (1 KG), ΡΥΖΙ (500 GR), ΦΑΚΕΣ (500 GR), ΦΑΣΟΛΙΑ (500 GR), ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ (250 KG), ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (1 LIT) ανάλογα με τον αριθμό μελών των ωφελούμενων οικογενειών.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υγειονομικής κατάστασης και των μέτρων για την προστασία από τον Covid-19, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν στο σημείο διανομής στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (παλιές εργατικές κατοικίες) την ημέρα και ώρα που θα τους υποδειχθεί μέσω τηλεφωνήματος ή μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.

Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021
ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

•    08.30 - 10.00
ΑΜΟΥΡΙ, ΑΜΠΕΛΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ, ΔΟΜΕΝΙΚΟ, ΜΑΓΟΥΛΑ, ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΜΕΣΟΧΩΡΙ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΠΡΑΙΤΩΡΙ, ΣΥΚΕΑ

•    10.00 - 11.30
ΑΓΙΟΝΕΡΙ, ΑΘΗΝΑ, ΑΚΡΗ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ, ΒΑΛΑΝΙΔΑ, ΓΕΡΑΝΕΙΑ, ΓΙΑΝΝΩΤΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΡΑΝΕΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΟΥΤΡΟ, ΦΑΛΑΝΗ

•    11.30 - 12.30
ΑΕΤΟΡΑΧΗ, ΑΖΩΡΟΣ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ, ΔΟΛΙΧΗ, ΔΡΥΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΡΥΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ

•    12.00 - 13.00
ΛΙΒΑΔΙ, ΛΟΦΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΙ, ΜΗΛΕΑ, ΜΙΚΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΠΥΘΙΟ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ, ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ, ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΗ

•    13.00 - 16.30
ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Η ενημέρωση των ωφελουμένων θα γίνει με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα 2493025440 και 6945591722.
Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr