Συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων με παραγωγούς και πωλητές λαικών αγορών


Απ. Καλογιάννης: Αμέριστη συμπαράσταση στους ανθρώπους των λαικών αγορών

  • «Ξέρουμε τι σχεδιάζεται για την είσοδο εταιρειών στις λαικές…» δήλωσε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, χαρακτηρίζοντας ως δίκαιο τον αγώνα παραγωγών και πωλητών 


Την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των παραγωγών και των πωλητών  των λαϊκών αγορών εξέφρασε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης σε συνάντηση που είχε μαζί τους στο πλαίσιο της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν σήμερα κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών. 

Οι διαμαρτυρόμενοι παραγωγοί και πωλητές, στο πλαίσιο της κινητοποίησης  βρέθηκαν έξω από το Δημαρχείο, με τον Απόστολο Καλογιάννη και στελέχη της δημοτικής αρχής να εκφράζουν την στήριξη τους στoν αγώνα των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές. 


Απευθυνόμενος, στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι είναι σε απόλυτη γνώση της δημοτικής αρχής και συνολικά των φορέων της Αυτοδιοίκησης οι βασικές επιδιώξεις του νομοσχεδίου που είναι η είσοδος των εταιρειών στη διαδικασία λειτουργίας των λαικών αγορών, με ότι αρνητικόπ και εάν σημαίνει αυτό για παραγωγούς και πωλητές και για τη φυσιογνωμία των λαικών αγορών, όπως τις γνωρίζουμε. 


Ο Απ. Καλογιάννης τόνισε ότι έχει θέσει το θέμα στα όργανα της ΚΕΔΕ, ενώ προφανώς το θέμα θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr