Το δρόμο που ενώνει τα Φάρσαλα με το Αχίλλειο αποκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με νέα τεχνικά έργαΞεκίνησαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες της κατασκευής τεχνικών σε σημεία της οδού που ενώνει την πόλη των Φαρσάλων με τον οικισμό του Αχιλλείου που υπέστησαν, μετά τις ζημιές προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει εργασίες προσθήκης δίδυμου σωληνωτού οχετού διαμέτρου 2 μ. σε υπάρχοντα κιβωτοειδή, οχετού για αύξηση της υδραυλικής διατομής  και εργασίες αποκατάστασης της οδοστρωσίας με νέα σφαλτόστρωση.


«Σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα ενός οδικού τμήματος που υπέστη ζημιές από τη θεομηνία «Ιανός» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 


«Δίνουμε λύσεις βελτιώνοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων της περιοχής και αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο προς όφελος των πολιτών» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.
Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr