Δήμος Αγιάς: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ



Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 16-4-2021 στον χώρο του πολιτιστικού κέντρου «Χρυσαλλίδα» του Δήμου Αγιάς η διανομή τροφίμων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στους δικαιούχους του Δήμου Αγιάς.

Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν τα εξής προϊόντα: Αλεύρι Σίτου, Βόειο κρέας, Γραβιέρα, Ελαιόλαδο, Καρότα, Μαρμελάδα, Μέλι Ανθέων, Μπανάνες, Οδοντόβουρτσα, Πραλίνα Φουντουκιού, Ρύζι, Υγρό πιάτων, Φακές, Φασόλια, Φέτα, Φρυγανιές, Χοιρινό κρέας.

Συνολικά εξυπηρετήθηκαν 316 δικαιούχοι όπου μαζί με τα ενεργά μέλη των νοικοκυριών αυτών ανήλθαν στα 659 μέλη.

Στη Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Λάρισας με την ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» δήλωσαν συμμετοχή και συμπεριλαμβάνονται ο Δήμος Λαρισαιών (Leader) που έχει και την ευθύνη για την οργάνωση και διενέργεια του προγράμματος, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας – οι Δήμοι Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου, Κιλλελέρ, Φαρσάλων και Τεμπών, η ΔΗΚΕΛ, το ΚΕΘΕΑ-ΕΞΟΔΟΣ και οι «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας». Ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι άτομα που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, όπως ορίζεται από την υπαριθμ. Δ23/οικ.17108/875/10-4-2017 του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως επίσης και άστεγοι.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr