Γενική Συνέλευση για το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου


Η Τοπική Διοικητική Επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση την Κυριακή 25 Απριλίου 2021, στις 12.00 μμ στο «Θέατρο του Μύλου» (αμφιθεατρικός αύλειος χώρος μπροστά από το θέατρο).

Θα τηρηθούν μέτρα προστασίας της υγείας για την συμμετοχή στην συνέλευση. Θα υπάρχουν οι απαραίτητες αποστάσεις και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Στην συνέλευση θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών καθώς και η εξόφληση των ετήσιων συνδρομών από συναδέλφους. Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη καθώς θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Αποτίμηση της πολύμορφης παρέμβασης του παραρτήματος το τελευταίο εξάμηνο – Συζήτηση για την «επόμενη μέρα» στον κλάδο.

2. Ο προγραμματισμός μας μπροστά στην Εργατική Πρωτομαγιά και την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας μας.

3. Ενημέρωση για τα οικονομικά του παραρτήματος

Ταυτόχρονα προγραμματίζουμε μια τηλεδιάσκεψη στις 24/4 στις 7.00 μμ συζητώντας για τα σωματεία μας που αποτελούν «ασπίδα προστασίας» απέναντι στην πολύμορφη βία που ασκείται σε εργαζόμενες του κλάδου μας, τις αιτίες και τις προεκτάσεις της.

Εκτιμώντας πως το συγκεκριμένο ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να ενσωματωθεί ως επιπλέον σε αυτά που προγραμματίζονται στην γενική συνέλευση το ξεχωρίζουμε με την μορφή της τηλεδιάσκεψης.

Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισες που θέλουν να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την τοπική διοικητική επιτροπή του παραρτήματος ή να στείλουν e-mail στο: pmsparlar@gmail.com



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr