Κηποθέατρο Αλκαζάρ: Νέα καθίσματα και ηλεκτρονικό εισιτήριοΣτην Αντιδημαρχία Πολιτισμού οι σχεδιασμοί συνεχίζονται, ενώ στη «φαρέτρα» της έρχεται να προστεθεί και η μεταμόρφωση του υπαίθριου Θεάτρου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, που όταν ανοίξει ξανά τις πόρτες του θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Ο επιχειρηματίας Κώστας Κουκουράβας, που έχει μισθώσει το Δημοτικό Αναψυκτήριο και αυτήν την περίοδο υλοποιεί εργασίες ανακατασκευής αλλά και ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου, πρότεινε να αναλάβει την αντικατάσταση και αρίθμηση όλων των καθισμάτων αλλά και τον καλλωπισμό του χώρου.

Η πρότασή του έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του Θεσσαλικού θεάτρου και το κηποθέατρο περνάει σε νέα εποχή η οποία κάποια στιγμή θα συνδυαστεί με την προσθήκη στεγάστρου που θα ανοιγοκλείνει, όπως είχε ανακοινώσει παλαιότερα η δημοτική αρχή.

Η αρίθμηση των 2.000 θέσεων στο κηποθέατρο θα δώσει τη δυνατότητα στο θεατή να αγοράζει ηλεκτρονικό εισιτήριο και να μην συνωστίζεται στην ουρά για να βρει θέση όπως γίνεται σήμερα.

Για εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου, μπορούν να το προμηθεύονται από το Ticket Box που λειτουργεί ήδη στην Πανός 7 με υπάλληλο εξυπηρέτησης.

Στο συγκεκριμένο σημείο ο ενδιαφερόμενος έχει την ευκαιρία να αγοράσει εισιτήρια όχι μόνο για το Κηποθέατρο αλλά για όλα τα θεάματα στη χώρα.


Πηγη: thessaliaeconomy.gr (Λ.Ε.)
(με πληροφορίες από Νατάσα Πολυγένη Ελευθερία)


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr