Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας "διαψεύδει" και "προειδοποιεί": "Δεν θα ανεχθούμε άλλη συκοφαντία, ύβρη ή ψευδολογία"Ανακοίνωση για το περιστατικό με τον 13χρονο στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου, και όσα έχουν γραφτεί πανελλαδικά στα ΜΜΕ εκθετοντας για ακόμη μια φορά την αστυνομική βία, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας. 

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης, για fake news και συκοφαντίες ενώ φωτογραφίζει συγκεκριμένη συνδικαλιστική παράταξη χαρακτηριζοντας το περιστατικό ως "ατύχημα". 

Η ανακοίνωση καταλήγει με τη "προειδοποίηση" πως τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο... 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας καταγγέλλει το πόλεμο λάσπης κατά αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, ο οποίος ξεκίνησε από καταγγελία συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης εκπαιδευτικών και ενισχύεται μέσω της αθρόας αναπαραγωγής αυτής από τα ΜΜΕ.

Δηλώνουμε ότι όσα διασπείρονται είναι απολύτως ψευδή, συκοφαντικά και προβοκατόρικα. Καλούμε όσους απερίσκεπτα και πρόθυμα κατασυκοφαντούν τους Αστυνομικούς και την Ελληνική Αστυνομία, να ενημερώνονται σωστά και υπεύθυνα, πριν εκτοξεύσουν τη λάσπη τους.

Το ατύχημα του νεαρού παιδιού ουδεμία σχέση έχει με «αστυνομική βία», όπως κάποιοι θέλησαν να παρουσιάσουν. Ούτε το παιδί, ούτε οι γονείς του (που προφανώς περισσότερο ενδιαφέρονται από μια συνδικαλιστική παράταξη….) κατήγγειλαν κάτι τέτοιο.

Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αμφισβητεί τη κοινωνική μας ευαισθησία. Δεν θα ανεχθούμε καμία περαιτέρω συκοφαντία, ύβρη ή ψευδολογία, με στόχο τους συναδέλφους και το Σώμα που έντιμα, ευσυνείδητα και με αυταπάρνηση υπηρετούμε, με μόνο μας στόχο τη προστασία των Λαρισαίων συμπολιτών μας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο νεαρό παιδί.

Δηλώνουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους του ΤΔΝ Λάρισας και προειδοποιούμε ότι πλέον δε θα αφήσουμε καμία ευθεία προσβολή και ψέμα αναπάντητο, όπως και ότι μαθήματα Δημοκρατίας και κοινωνικής ευαισθησίας, δεχόμαστε μόνο από όσους είναι ικανοί και άξιοι να μας δώσουν και όχι προφανώς από πολιτικολογούντες κομματικούς υπηρέτες!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ !!!»Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr