Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας: Επιστολή σε Αυτοδιοίκηση - Συλλογικούς Φορείς



Επιστολή σε Αυτοδιοίκηση - συλλογικούς φορείς

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φορείς της Θεσσαλίας να υιοθετήσουν το διεκδικητικό πλαίσιο, που σχετίζεται με τα νερά, και να στηρίξουν τις προσπάθειές τους απέστειλε η Επιτροπή για την Διεκδίκηση επίλυσης Υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας (Ε.Δ.Υ.ΘΕ) για την διεκδίκηση επίλυσης του υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας σε συλλογικούς φορείς και οργανώσεις, υλοποιώντας τον σχεδιασμό, που κατήρτισαν οι γεωτεχνικοί, σε πρόσφατη σύσκεψη στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Η Συντονιστική Επιτροπή, που αποτελείται από τους κ.κ. Γέμτο Φάνη ( Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), Γιαννακό Κώστα ( Πρόεδρο Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας), Κοτσιμπογεώργο Ηλία ( Πρόεδρο Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας), Ντογκούλη Δημήτρη ( Πρόεδρο ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε. ) έστειλε επιστολή προς τον Περιφερειάρχη και τον πρόεδρο Περ. Συμβουλίου (και τις περιφερειακές παρατάξεις), στην ΠΕΔ Θεσσαλίας, σε όλους τους Δήμους της Θεσσαλίας, στο ΤΕΕ/ΚΔ-Θ, σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και σε άλλους φορείς αγροτών, στον ΣΘΕΒ, στο ΕΒΕ κ.α. 

Ήδη αρκετοί φορείς ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν την προσπάθεια. Στην επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο και στην ΠΕΔ ζητείται να γίνει ειδική συζήτηση για τα θέματα αυτά και η Επιτροπή να παρουσιάσει τις θέσεις της για το ιδιαίτερα οξυμένο υδατικό πρόβλημα της περιοχής.



Όλη η Ενημέρωση των Αγροτών - Κτηνοτρόφων στο www.AgroNEWS365.eu