Στο campus Γαιόπολις τα μαθήματα σχολείων της Λάρισας λόγω ακαταλληλότητας των κτηρίων τουςΤην µετεγκατάσταση του 1ου ΕΠΑΛ, του 6ου εσπερινού ΕΠΑΛ και του 1ου ΕΚ, τα σχολικά κτήρια των οποίων κρίθηκαν ακατάλληλα λόγω του σεισµού, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας, campus ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ, το οποίο µε την υπ. αριθµ. πρωτ. έγγραφο 6218/21/ΓΠ1/12-4-2021 παραχωρεί εικοσιεννέα (29) αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και τρία (3) γραφεία για τους καθηγητές των εν λόγω σχολικών µονάδων µέχρι τέλους Ιουνίου 2021, αποφάσισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. 

Επισηµαίνεται ότι η εκπαιδευτική διαδικασία και η παρουσία των µαθητών στους χώρους του campus ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ αποτελούν αποκλειστική ευθύνη των Διευθύνσεων των Σχολικών µονάδων που µετεγκαθίστανται. Οι διατιθέµενοι χώροι πρέπει να παραδοθούν στην κατάσταση στην οποία παραλαµβάνονται. 

Επίσης, αποφασίστηκε η µετεγκατάσταση του 2ου ΕΠΑΛ στο 3ο Γυµνάσιο του Δήµου Λαρισαίων για τους ίδιους λόγους.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr