Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άστραψε και βρόντηξε κατά του Πρωινού – Τι είπε για τον χωρισμό της με τον Snik;



Εκτός εαυτού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη του Pop up! 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Pop Up τα έβαλε με το Πρωινό! Τι είπε για τον χωρισμό της;

Να υπενθυμίσουμε ότι το Πρωινό ανέφερε ότι επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ράπερ Snik μέσω της μάνατζερ και φίλη της, Έλενα Χριστοπούλου.

Έτσι στην έναρξη της εκπομπής, έχοντας ως μουσικό χαλί το «Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ»... μίλησε για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον χωρισμό της, ενώ άδειασε το Πρωινό.

Αρχικά είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μη στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική»!

Και υπογράμμισε κοιτώντας τους συνεργάτες της: «Δεν είμαι θλιμμένη, έχω βγάλει κριθαράκι, τα έχω πάθει όλα σήμερα, δεν είναι καλή ημέρα. Είστε μαζί μου εσείς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί από την ώρα που ακούστηκαν αυτά τα δημοσιεύματα με κάνετε να γελάω με την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πολύ»!


Πηγή: gossiptv.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr