Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας: Μέχρι τις 10 Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσειςΣε ανακοινωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας επισημαίνονται τα ακόλουθα:

"ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό ότι η εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τον Νομό Λάρισας, άρχισε το Μ. Σάββατο 1 Μαΐου και θα λήξει την Δευτέρα 10 Μαΐου. 

Προαιρετικά, τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 9 Μαΐου, ως μία από τις 8 θεσμοθετημένες Κυριακές, σύμφωνα με την (ΚΥΑ αριθμός Δ1α/Γ.Π.οικ. 27683/2021). 

Συγκεκριμένα οι ημέρες των εκπτωτικών περιόδων είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.
 Το ωράριο που προτείνεται  (κατά πλειοψηφία), στα καταστήματα-μέλη μας  να ακολουθήσουν για την Κυριακή του Θωμά, είναι  11:00-16:00.

Επιπλέον η αγορά συνεχίζει  με τη μέθοδο click inside και click away και θα λειτουργεί σύμφωνα με το προτεινόμενο θερινό ωράριο που έχει ως εξής:

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή
8:00-14:00 και 17:30-21:00

Τρίτη-Πέμπτη
8:00-14:00

Σάββατο
8:00-14:30

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτωτικών περιόδων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, εφιστά την προσοχή και ενημερώνει πως σε περίπτωση που παραβιαστούν οι διατάξεις περί εκπτώσεων ή οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση του καταναλωτή, επιβάλλονται εξαιρετικά υψηλά πρόστιμα. 

Εάν τυχόν υπάρξουν αλλαγές στις αποφάσεις της κυβέρνησης, θα προβούμε σε νέες ανακοινώσεις."


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr