Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με μια μπλούζα έπνιξαν την 20χρονη - Πάνω στο άψυχο σώμα της βρέθηκε το βρέφος


Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου μια 20χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι στο οποίο διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και το 11 μηνών παιδί τους. Ο 32χρονος πιλότος της πολιτικής αεροπορίας, που βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα στο κρεβάτι, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη στην οικογένειά του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος της 20χρονης φοιτήτριας, βρετανικής καταγωγής, οφείλεται σε στραγγαλισμό. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αδίστακτοι κακοποιοί την έδεσαν με σχοινιά στη σοφίτα και στη συνέχεια της πέρασαν τη μπλούζα που φορούσε γύρω από τον λαιμό της και τη στραγγάλισαν, ενώ δίπλα της βρέθηκε και ένα μαξιλάρι. Με σχοινιά έδεσαν στα χέρια και τα πόδια και τον 32χρονο, τον οποίο επίσης φίμωσαν με μονωτική ταινία στο κεφάλι και το στόμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες - τουλάχιστον τρεις - εισέβαλαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη 10 από την πίσω πλευρά του σπιτιού. Συγκεκριμένα, παραβίασαν ένα παράθυρο στο ημιυπόγειο και ανέβηκαν στο υπνοδωμάτιο της οικογένειας. Τους ξύπνησαν και τους ζήτησαν να τους υποδείξουν το σημείο όπου ήταν κρυμμένα τα χρήματα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 32χρονος είπε στους δράστες ότι τα χρήματα - περίπου 10.000-15.000 ευρώ, ήταν κρυμμένα σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι - μια monopoly - στο υπόγειο του σπιτιού. Εκείνοι, αφού πήραν τα χρήματα, έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, αφαιρώντας και κοσμήματα σημαντικής αξίας, όπως ανέφερε ο άνδρας στους αστυνομικούς.

Έσπασαν τις κάμερες

Η πρωτοφανούς αγριότητας ληστεία ήταν καλά οργανωμένη. Οι δράστες είχαν μαζί τους σχοινιά και μονωτική ταινία, ενώ μπαίνοντας στο σπίτι έσπασαν την εξωτερική κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στην είσοδο της μεζονέτας. Πριν μπουν στο σπίτι, σκότωσαν, κρεμώντας τον από τα κάγκελα, και τον σκύλο της οικογένειας γιατί γάβγιζε. Οι γείτονες, όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το πρωί, άκουσαν τον σκύλο να γαβγίζει όμως δεν έδωσαν σημασία, καθώς στη συνέχεια δεν ακούστηκαν φωνές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 32χρονος στους αστυνομικούς, οι δράστες παρέμειναν μέσα στο σπίτι περίπου 1,5 ώρα. Οι δύο ήταν πολύ ψηλοί, ενώ ο τρίτος πιο κοντός, και παρότι στην αρχή μιλούσαν ελληνικά, φεύγοντας ακούστηκαν να λένε κάτι σε μια άλλη γλώσσα. Με βάση τα παραπάνω, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά προέρχονται από άλλη χώρα.


Πάνω στο άψυχο σώμα της το βρέφος

Ο 32χρονος, κάποια στιγμή, αφού είχαν φύγει οι δράστες από το σπίτι, κατάφερε, παρότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, να ενεργοποιήσει το κινητό του με τη μύτη του, σύμφωνα πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται η ΕΡΤ, και να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση. Μάλιστα, όταν κάλεσε την αστυνομία δεν γνώριζε, όπως είπε, ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή και νόμιζε ότι απλά είχε λιποθυμήσει, Είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, με τους οποίους μίλησε, ότι κάτι έχει πάθει η σύζυγός του, αλλά δεν ξέρει τι. Όταν έφτασαν τα πρώτα περιπολικά, μπήκαν στο σπίτι από την πίσω πλευρά της μεζονέτας, από το σημείο δηλαδή που εισέβαλαν και οι δράστες. Ανέβηκαν στη σοφίτα, όπου εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή, ενώ απελευθέρωσαν τον σύζυγο που ήταν δεμένος. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βρέφος, το οποίο σπάραζε στο κλάμα, βρέθηκε πάνω στο άψυχο σώμα της 20χρονης μητέρας του. Παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Οι έρευνες

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί, αν και θεωρούν πως ακόμα είναι πολύ νωρίς, εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία μετά φόνου. Ωστόσο, σε αυτή τη φάσης της έρευνας, δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Αναζητούν γενετικό και οπτικό υλικό, και στο πλαίσιο αυτό ξεσκονίζουν την περιοχή για να βρουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, μήπως εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις, αλλά και το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες. Οι αξιωματικοί προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της στυγερής δολοφονίας και αυτή την ώρα λαμβάνουν νέα κατάθεση από τον 32χρονο, ο οποίος είναι συντετριμμένος.


Πηγη: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr