Σέρρες: Και η Λένα Δροσάκη στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη



Το καστ των ηθοποιών μεγαλώνει σιγά – σιγά για τη νέα σειρά “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη, με την Λένα Δροσάκη να αποτελεί επίσης μέλος της όμορφης αυτής ομάδας! Τα ονόματα που βρίσκονται, επίσης, στην dream – team του Γιώργου Καπουτζίδη είναι ο Πάνος Νάτσης και η Μαριλού Κατσαφάδου. Σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμη ο Γιώργος Καπουτζίδης, σχετικά με το κανάλι που θα υποδεχτεί τις Σέρρες.

Έως αυτή τη στιγμή, τα επικρατέστερα σενάρια είναι να προβληθεί είτε στην ΕΡΤ, είτε στο κανάλι του ANT1. Λόγος γίνεται και για την ψηφιακή πλατφόρμα του ANT1 (ANT1 Next). Οι Σέρρες θα αποτελούνται από 10 επεισόδια, με τη Λένα Δροσάκη να βρίσκεται σε ρόλο κωμικό. Αξίζει να αναφερθεί πως την Λένα Δρόσακη την απολαύσαμε πρόσφατα στη σειρά του ALPHA Έρωτας Μετά, αλλά και από το πέρασμά της στο… “Το Σόι Σου”.

Η νέα σειρά του Καπουτζίδη θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σύντομα. Θα προβληθεί τη νέα σεζόν και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων των Σερρών, τις συνήθειες τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Μία ξεκαρδιστική σειρά που θα συνεπάρει το κοινό, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.


Πηγή: youfly.com
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr