Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας: "Συνεχίζονται οι αγορές με ραντεβού"Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, αναφορικά με τη λειτουργία της αγοράς, διευκρινίζεται τα ακόλουθα:

«Η αγορά της Λάρισας και για την επόμενη εβδομάδα, παραμένει στο κόκκινο και θα συνεχίσει να λειτουργεί με click inside και click away κατά επιλογή του πελάτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να κάνουν τις αγορές τους με ραντεβού, ενώ ως ωράριο λειτουργίας ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας προτείνει το θερινό, το οποίο έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 08:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00

ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ : 08:00 – 14:00

ΣΑΒΒΑΤΟ : 08:00 – 14:30

Διανύοντας την περίοδο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, προαιρετικά, τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 9 Μαΐου, ως μία από τις 8 θεσμοθετημένες Κυριακές, σύμφωνα με την( ΚΥΑ αριθμός Δ1α/Γ.Π.οικ. 27683/2021).

Συγκεκριμένα οι ημέρες των εκπτωτικών περιόδων είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.

Το ωράριο που προτείνεται  (κατά πλειοψηφία), στα καταστήματα-μέλη μας  να ακολουθήσουν για την Κυριακή του Θωμά, είναι  11:00-16:00.

Επιπλέον από 8 ΜαΪου, μειώνεται το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500τ.μ. σε 50τ.μ. ανά άτομο.

Όλα πια δείχνουν ότι οδεύουμε προς την κατάργηση των SMS και στο πλήρες άνοιγμα της αγοράς, μέσα στις επόμενες ημέρες. Εκτιμούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, καθώς και μετά το άνοιγμα της εστίασης, η ψυχολογία των πολιτών και καταναλωτών έχει αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και επιπλέον βαδίζουμε πια με μεγαλύτερη ασφάλεια, έχοντας  ως  σύμμαχο μας τα self-tests που μπήκαν στη ζωή μας και τον εμβολιασμό που προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Ας συνεχίσουμε να τηρούμε λοιπόν, όπως έτσι κι αλλιώς κάναμε μέχρι τώρα με υπευθυνότητα, όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά γράμμα και να αποφύγουμε όσο μπορούμε τις εικόνες συνωστισμού έξω από τα καταστήματα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στον επιθυμητό μας στόχο».Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr