Εκσυγχρονίζεται με την κατασκευή νέων βοηθητικών εγκαταστάσεων και την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού το γήπεδο στις Κοπρισιές της Αλοννήσου


Την αναβάθμιση του γηπέδου στις Κοπρισιές της Αλοννήσου δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Αλοννήσου. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Αλοννήσου για την υλοποίηση του έργου προϋπολογισμού 391.052 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Το έργο αφορά στην κατασκευή βοηθητικών εγκαταστάσεων στο χώρου του γηπέδου (χώροι υγιεινής, αποδυτήρια, αποθήκες κλπ.) και εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, το Δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη,  τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες  εκσυγχρονίζουμε το γήπεδο στις Κοπρισιές της Αλοννήσου» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια, συντηρούμε και  αναβαθμίζουν δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.