Δήμος Κιλελέρ: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Γιάννης ΜπακαλόπουλοςΤην παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου στο Δήμο Κιλελέρ ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπακαλόπουλος, ο οποίος σε σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Με αυτή τη δήλωση ενημερώνω τους συνδημότες μου στο Δήμο Κιλελέρ ότι κατέθεσα την παραίτησή μου, για προσωπικούς λόγους,  από τη θέση του αντιδημάρχου που υπηρέτησα για 41 μήνες και στις δύο θητείες της Δημοτικής Αρχής.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλες και όλους με τους οποίους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια. Τους πολίτες και τους υπαλλήλους του Δήμου, τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, τους ενεργούς δημοτικούς συμβούλους και το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσω να υπηρετώ το Δήμο Κιλελέρ και τους πολίτες του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, δίνοντας τον καλύτερό εαυτό μου, όπως έκανα πάντα.

Εύχομαι η Δημοτική μας παράταξη το «Νέο Κιλελέρ» να συνεχίσει να αναδεικνύει ικανά στελέχη τα οποία με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια θα στέκονται δίπλα στους συνδημότες μας και θα παλεύουν καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων τους».Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr