- 1 αραβική πίτα
- 5 αυγά
- 500γρ. φέτα
- 2 κουταλιές βούτυρο
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- μπορείτε να προσθέσετε και υλικά της επιλογής σας
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι καίμε μία κουταλιά βούτυρο και ρίχνουμε το τυρί για να λιώσει.
- Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
- Αφού τηγανίσουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές, σε ένα άλλο τηγάνι προσθέτουμε μία κουταλιά βούτυρο και ετοιμάζουμε την πίτα, η οποία απαιτεί ελάχιστα δευτερόλεπτα μαγειρέματος.
- Σε ένα πιάτο σερβίρουμε την ομελέτα πάνω στην πίτα και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τα συνηθισμένα αυγά, αλλά μαγειρεμένα μέσα στο δημοφιλές ελληνικό τυρί.
Καλή σας όρεξη....ΧΕΛΛΑΔΑ
Δημοσίευση σχολίου