Η απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη στην ΠΑΕ ΑΕΛ



Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Κώστας Πηλαδάκης επισημαίνει:

«Κατά τον προσφιλή σου τρόπο Αλέξη βγάζεις ανακοινώσεις με ψέματα, συκοφαντίες και λάσπη, απλά σου υπενθυμίζω ότι ήδη καταδικάστηκες πρωτόδικα για όλα τα ψεύδη σου και αισιοδοξώ στο εφετείο θα επιβεβαιωθεί για ακόμη μια φορά αυτό που γνωρίζει όλη η πόλη… Ότι είσαι τσακωμένος με την αλήθεια! Δεν πέτυχες πάλι τίποτε σωστό με όσα γράφεις στην ανακοίνωση και προφανώς μας αναγκάζεις ακόμη μια φορά να απευθυνθούμε στα αρμόδια δικαστήρια για να αποκατασταθούν τα ψεύδη σου… Δεν πειράζει έχω υπομονή αλλά και επιμονή….

-Δεν υπήρξαν ποτέ κατά την αποχώρηση μου χρέη 19εκ που σου αρέσει να αναφέρεις συνεχώς (ες τον ισολογισμό εκκαθάρισης Αλεξη, εκτίθεσαι πάλι…),οι μοναδικές υποχρεώσεις προς το δημόσιο και το ΕΦΚΑ πληρώνονται ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια από εμένα ατομικά  και οι ρυθμίσεις είναι ενήμερες.

-Προφανώς στη Κέρκυρα που ανέφερες δεν στα είπαν καλά διότι η συντριπτική πλειοψηφία των πιστωτών, των εργαζομένων, εμου και των επενδυτών που προσπαθούμε να αναδιαρθρώσουμε τον όμιλο και να σώσουμε 400 και πλέον θέσεις εργασίας  είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης αλλά όλοι κάνουμε λάθος εκτός απ τον Αλεξη! Με τον ιδιο ακριβως τροπο σωθηκαν βαση ΝΟΜΟΥ δεκαδες ακομη Ελληνικες εταιρειες κατά τη 12ετη κριση της χωρας μας και του Covid, αλλα ξεχασα….ο Αλεξης είναι υπερ ανω νομου! Ξερει καλυτερα!

Για την ιστορια ο Κος Χρονοπουλος εκπροσωπει τους 36 απ τους συνολικα 234 εργαζομενους του καζινο Ριο και απ τους 400 και πλεον του ομιλου δηλαδη κατω του 10%!΄Παλι η συντριπτικη πλειοψηφια των εργαζομενων τασεται υπερ της αναδιρθρωσης,για δε τα  αλλα δυο καζινο παλι εισαι αδιαβαστος διοτι δεν οφελεται ευρω στους εργαζομενους…

-Αλεξη ως πολύ καλος δικηγορος θα πρεπε να γνωριζεις ότι το γηπεδο δεν υποθηκευεται… Τα φωλτοβολταικα είναι με μισθωση και τα 400,000 που ψευδως αναφερεις ειναι περιπου 50,000 και τα εισπρατει ορθως η Τραπεζα!

Αλεξη μας εχεις ζαλισει με τα 2,2 εκ (κι αυτό λαθος ειναι , αφορα 5  χρονια και το ΦΠΑ το συμψηφισες) τα οποια εσυ συμφωνησες, εσυ υπεγραψες εσυ ζητησες και εσυ εβγαλες ανακοινωση ευχαριστωντας μας για την κατανοηση. Στη δε β εθνικη σου θυμιζω δεν πληρωσες σχεδον τιποτε και ζητησες κατανοηση την οποια και εισεπραξες με την υποσχεση να πληρωσεις μετα την ανοδο…

-Για το θέμα της ΔΕΥΑΛ και την δήθεν οφειλή των 500.000 ευρώ από τέλη και όχι κατανάλωση (πάλι ψέματα εν γνώση σου), υπάρχει σοβαρό λαθος από την πλευρά της ΔΕΥΑΛ στα τετραγωνικά που έχουν υπολογιστεί (μια διαφορά κοντα στα 12.000 τμ) που περιορίζει το υπόλοιπο κοντά στις 160.000 ευρώ.  Για το θέμα των κερκιδων η νομικη μας θεση αλλα και η λογικη λεει οτι οι κερκιδες δεν ειναι χωροι κυριας χρησης έχουν κυρίως χαρακτηριστικά πυλωτής  και  οπως σε ολη την υπολοιπη ελλαδα είτε δεν υπολιζονται στα τέλη είτε  εχουν χαμηλοτερες χρεωσεις αρα θα  μειωσουν ακόμα περισσότερο το υπολοιπο  όταν οι κερκίδες είναι κοντά στα 13.000τμ αλλα παλι εσυ ξερεις καλυτερα Αλεξη.Παντως είναι μοναδικά  παράδοξο να μιλάς ξεχνώντας  ότι χρωστάς πάνω από  50.000 χιλ ευρώ για ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ .

– Ακόμα μαζεύουμε τις ζημιές σου στο γήπεδο,  τα ματριξ δεν λειτουργούν,  διαλυμένα  καθίσματα παντού,  σπασμένες γυψοσανιδες ,καθρέπτες , ριμαγμενοι τοίχοι και φθορές σε πόρτες, ντουλάπια,  ντουζιέρες.  Έχεις πάει να δει πως άφησες τον χώρο που στεγαζόταν το ραδιόφωνο . Όπου έχεις περπατήσει το έχεις αφήσει  ριμαγμενο αρα μην μιλάς εσύ για εγκατάλειψη όταν  είσαι ο βασικός παράγοντας καταστροφής.

Αλεξη, ενοχλεις καθημερινα μια ολοκληρη πολη και ολοι εχουμε τις δουλειες μας.Εχεις αποψη για όλα και ολοι κανουμε λαθος αν δεν συμφωνουμε μαζι σου…Μηπως να το κοιταξεις λιγο αυτό???».



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr