Λαρισαία γιατρός καλεί τον κόσμο να μην εμβολιαστεί – «Βροχή» τα σχόλια υπέρ της



Ύστερα από το πολύ νωπό στις μνήμες όλων μας περιστατικό που έλαβε χώρα στην Λαμία με την γιατρό – γυναικολόγο που πραγματοποιούσε εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Λαμίας να παρακινεί τον κόσμο να μην εμβολιαστεί, ισχυριζόμενη πως το εμβόλιο προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας και η οποία τελικά εισήχθη σε ψυχιατρείο, σήμερα μια Λαρισαία γιατρός της ίδιας ειδικότητας... (μαιευτήρας-χειρούργος-γυναικολόγος), δημοσίως και μέσα από το προφίλ της στο facebook, με αναρτήσεις της αποτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί, υποστηρίζοντας ότι τα εμβόλια προκαλούν διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και σταδιακή καταστροφή των αγγείων.
Η κα Κωνσταντίνα Καρβελλα που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας, δέχτηκε πολλά θερμά συγχαρητήρια από αρνητές των εμβολίων στο FB οι οποίοι εξάρουν την ειλικρίνεια της. Δυστυχώς, οι αρνητές των εμβολίων είναι τόσοι που κάθε αιρετικός αντί για αποδοκιμασίες εισπράττει like.

Ευτυχώς, μεταξύ των πολλών σχολίων υπήρξε και ένα γιατρού ο οποίος μέχρι πέρσι υπηρετούσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και πλέον βρίσκεται στην Αγγλία ασκώντας εκεί πλέον το λειτούργημά του, ο οποίος έδειξε την αντίθεσή του ξεκάθαρα στις αναρτήσεις της κας Καρβελλα, ζητώντας της να καταθέσει από πού αντλεί όλα αυτά τα στοιχεία βάσει της επιστήμης της, και εκείνη να του απαντά ότι σέβεται την άποψή του, αλλά θέλει να σεβαστεί και την δική της, καλώντας τον να μιλήσουν αν το επιθυμεί.

Δείτε την ανάρτηση της Λαρισαίας γυναικολόγου:



Σε άλλες αναρτήσεις της, απαντώντας σε σχόλια της αρχικής της ανάρτησης, τονίζει:

«Μιλήστε όλοι…τι κάθεστε…αλλιώς θα εμβολιαζομαστε όλοι κάθε 3 μήνες…και θα εμβολιασουν τα παιδιά μας !!!!!».

«ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ…ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ DNA !!!»

«ΔΩΣΑΜΕ ΟΡΚΟ….ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ…..ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ …ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ !!».

Όσο για τα σχόλια των φίλων της στο Facebook, πολλά είναι υπέρ της, γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Κωνσταντίνα μου!!Λες την πραγματικότητα έξω από τα δόντια!!»

«Σε Λατρεύω!!!!Πες Τα, Αγαπημένη μου…Σκοπιμότητες…Μόλις πέρασε ο Εργασιακός Μεσαίωνας….Ως δια μαγείας λύθηκε η….Πανδημία και…. ξεχυθηκαμε»

«Συγχαρητήρια που είστε γιατρός και μιλάτε

Μπράβο  σας !!!


Πηγη: onlarissa.gr


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr