Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προσαρμογής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου ΚιλελέρΑντιπροσωπεία από τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, Πρασίνου και Καθαριότητας Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Τεχνικών Έργων Αλέκο Χονδρονάσιο του Δήμου Κιλελέρ επισκέφτηκε τον Παιδικό σταθμό της Νίκαιας όπου διαπίστωσε, με το πέρας του ελαιοχρωματισμού του κτηρίου, την ολοκλήρωση  των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την περίοδο  ώστε να επιτευχθεί η πλήρης προσαρμογή των παιδικών σταθμών σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 99/2017.

Οι αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν διεξοδικά από την προϊσταμένη τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Σπυριδούλα Ντάντη,  έμειναν ικανοποιημένοι από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, τόσο στον Παιδικό σταθμό της Νίκαιας όσο και του Πλατυκάμπου,  χωρίς να προκληθεί αναστάτωση στους γονείς και στα παιδιά.  Κι αυτό επειδή οι εργασίες έγιναν σε χρόνο που οι παιδικοί σταθμοί ήταν κλειστοί λόγω της πανδημίας του covid 19.

Ο Δήμος Κιλελέρ υπέβαλε πρόταση  για να ενταχθεί στο έργο του Υπουργείου Εσωτερικών με τον τίτλο «Επιχορήγηση Δήμων και των νομικών προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ.99/2017». Κατόπιν της ένταξης της πράξης του Δήμου Κιλελέρ στο πρόγραμμα, ακολούθησαν οι εργασίες προσαρμογής.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στα κτήρια είναι σύγχρονα, εξασφαλίζουν ασφάλεια, θερμομόνωση και ηχομόνωση, είναι ζεστά στην αφή και στην όψη και προσφέρουν στα παιδιά ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος σε κοινή τους δήλωση τόνισαν ότι «ο Δήμος Κιλελέρ θα σταθεί αρωγός με επιπλέον χρηματοδότηση αν χρειαστεί, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου δικαιούνται να φοιτούν σε ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον και αυτό αποτελεί το κυρίαρχο μέλημα του Δήμου μας».Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr