Βόλος: Μετά τη … διασκέδαση, έπεσαν γροθιές!

Άρπαξε τσάντα 27χρονης και την χτύπησε, όπως και έναν 30χρονο που βοήθησε, ενώ νωρίτερα …συνδιασκέδαζαν

Για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών κατηγορείται ένας 30χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη στις 3 χθες τα ξημερώματα στον Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.). Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στα Δικαστήρια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Παθόντες είναι ένα ζευγάρι, ενός Βολιώτη 30 χρονών, κατοίκου Αθήνας και μιας 27χρονης Αθηναίας, που βρισκόταν σε καφέ μπαρ στο κέντρο του Βόλου, όπου γνώρισαν δύο Βολιώτες και άρχισαν να συζητούν. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα που έκλεισε το μπαράκι, ο 30χρονος πρότεινε στο ζευγάρι να πάνε κάπου πιο απόμερα για να καθίσουν και να συζητήσουν.

Οι τρεις άνδρες και η 27χρονη, πήγαν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όπου ο τρίτος άνδρας αποχώρησε και έμειναν ο σύντροφος της γυναίκας και ο 30χρονος δράστης, για αρκετή ώρα συζητώντας.

Αφού πέρασαν περίπου 2 ώρες, ξαφνικά ο 30χρονος άρχισε να ρίχνει κρασί στην κοπέλα και κάποια στιγμή φέρεται να της άρπαξε την τσάντα. Στην προσπάθεια της 27χρονης να αντισταθεί της έριξε γροθιές στο πρόσωπο, παίρνοντας τελικά την τσάντα της και προσπάθησε να απομακρυνθεί.

Τότε ο 30χρονος σύντροφος της κοπέλας, προσπάθησε να τον εμποδίσει και να πάρει πίσω την τσάντα, αλλά επίσης δέχτηκε γροθιές στο πρόσωπο και ο δράστης κατάφερε να φύγει τρέχοντας.

Οι παθόντες ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και αστυνομικοί μετά από έρευνες κατέφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 30χρονο, που στο μεταξύ είχε φτάσει στην οδό Κασσαβέτη – Ανθ. Γαζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές για επεισόδιο και στο παρελθόν, ενώ με εντολή εισαγγελέα κρατήθηκε και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα υπηρεσίας σήμερα Σάββατο.

Πηγή: magnesianews.gr