Ξεκινούν τα δια ζώσης ατομικά μαθήματα στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ



Ύστερα από απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής Αντιμετώπισης της Πανδημίας και του Υπουργείου Πολιτισμού, επανέρχονται δια ζώσης τα ατομικά μαθήματα στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ μέχρι και τη λήξη του σχολικού έτους τον Ιούνιο.

Τα μαθήματα στη Μουσική Σχολή ουδέποτε διακόπηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας και διεξάγονταν κανονικά και απρόσκοπτα εξ αποστάσεως μαζί με αυτά των ομαδικών μαθημάτων.

Η έγκαιρη μέριμνα του προέδρου της Κ.Δ.Ε.Κ., αντιδημάρχου πολιτισμού Κων/νου Χατζηκωνσταντίνου και η άψογη συνεργασία του με τον διευθυντή της Σχολής Γιώργο Κουλιόπουλο συνέβαλε στην αναβάθμιση και στην υποστήριξη των διαδικτυακών μαθημάτων με άμεσο αποτέλεσμα τη σωστή εκπαιδευτική προσφορά και την παροχή μουσικών γνώσεων προς τους μαθητές της Σχολής.  

Να σημειωθεί πως τα ομαδικά μαθήματα συνεχίζονται, όπως σ' όλα τα ωδεία και τις μουσικές σχολές της χώρας, εξ αποστάσεως και μέσω του διαδικτύου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή ενημέρωση, παρακαλούμε, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2410-922260,  6936-299490.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr