Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου κατηγορίας ανδρών και γυναικών 2021



Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας , τους Δήμους Λαρισαίων , Τυρνάβου, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Φαρκαδόνας και τον Π.Γ.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ, διοργανώνει στις 18,19 και 20 Ιουνίου 2021 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών σε διαδρομές του Νομού Λάρισας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα εκκίνησης 17:00 με διαδρομή  Νίκαια, Άγιοι Ανάργυροι. Την ίδια μέρα νωρίτερα, στις 14:00 το μεσημέρι,  θα πραγματοποιηθεί το Τεχνικό  Συνέδριο και οι εγγραφές στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας.

Επίσης το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί και Τοπικό Πρωτάθλημα με ώρα εκκίνησης 16:00 με διαδρομή Νίκαια – Άγιοι Ανάργυροι. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πάνω από 150 ποδηλάτες από όλη τη χώρα που μαζί με τους συνοδούς και τους τεχνικούς θα ξεπεράσουν τα 500 άτομα.  Πρόκειται για εκδήλωση που πραγματοποιείται μια φορά κάθε χρόνο και από την όποια θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ , Αστυνόμο Α’ Αθανάσιο Μπαντή και τον Σάββα Τσοπούρογλου, ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση της εκδήλωσης και την διασφάλιση της ασφάλειας των συμμετεχόντων και των παρευρισκομένων.



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr