Λάρισα: Ένοχος 23χρονος Πακιστανός για ληστεία σε βάρος 29χρονηςΠοινή φυλάκισης 3 ετών επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε 23χρονο υπήκοο Πακιστάν, κατηγορούμενο για συνέργεια σε ληστεία σε βάρος 29χρονης.

Η 29χρονη, αργά το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου 2020, βγήκε από το πατρικό της για τσιγάρα και φαγητό όταν στην οδό Διογένους, στο Κέντρο της Λάρισας την πλησίασαν δύο άνδρες (σ.σ. τα στοιχεία τους παραμένουν ακόμη άγνωστα), ο ένας εκ των οποίων την απείλησε, βάζοντας ένα μαχαίρι στον λαιμό της και έτσι της έκλεψε το τσαντάκι.

Ο τρίτος της παρέας των ληστών, ο 23χρονος Πακιστανός, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο παρακολουθούσε τη ληστεία από «απόσταση» συνελήφθη αργότερα στην Τρίγωνη Πλατεία.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων αναγνώρισε ελαφρυντικά και μετέτρεψε την κατηγορία σε βάρος του (σ.σ. από ληστεία σε απλή συνέργεια).

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος μετά από 9 μήνες που παρέμενε κρατούμενος στη φυλακή, από το βράδυ που συνελήφθη.


Πηγη: Ελευθερία (Β. Κακάρας) 


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr