«Ημέρες Περιβάλλοντος» για 2η χρονιά στο Δήμο ΕλασσόναςΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2021

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Ο.Κ.Π.Α.Π. διοργανώνει τις «Ημέρες Περιβάλλοντος» με μία σειρά εθελοντικών, καλλιτεχνικών και αθλητικών δράσεων για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, την άθληση και την ψυχαγωγία που θα διαρκέσουν από την Κυριακή 27 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021. 

Ο Δήμος Ελασσόνας απευθύνει κάλεσμα σε τοπικούς φορείς, συλλόγους, εθελοντικές ομάδες, μαθητές και πολίτες να συμμετάσχουν σε οργανωμένες δράσεις ή να οργανώσουν δραστηριότητες σε όλες τις κοινότητες, όπως φυτεύσεις, καθαρισμούς πάρκων και μονοπατιών, καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων, δράσεις ευαισθητοποίησης (εργαστήρια, συζητήσεις, προβολές κ.α.), ποδηλατάδες, ανακύκλωση συσκευών, δράσεις για παιδιά, τουρνουά και διαγωνισμούς.

Στο πλαίσιο της δράσης «Ημέρες Περιβάλλοντος» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως την Τρίτη 22 Ιουνίου στο γραφείο δημάρχου (υπόψιν κ. Τρικάλη) ή ηλεκτρονικά στο dimoselassonas@gmail.com και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24930-22610.

Τονίζεται πως καθ΄ όλη τη διάρκεια των δράσεων θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα (χρήση μάσκας, προβλεπόμενες αποστάσεις, μικρές ομάδες συμμετεχόντων κλπ).Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr