4 συλλήψεις στη Λάρισα το βράδυ του Σαββάτου για ναρκωτικές ουσίεςΣυνελήφθη χθες (19-06-2021) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας αλλοδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. 

Συνελήφθησαν χθες (19-06-2021) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, διότι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων που κατείχαν, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Η προαναφερόμενη μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων κατασχέθηκε. 

Συνελήφθη χθες (19-06-2021) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr