Πολύτεκνη μητέρα η 59χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο λιμάνι του Βόλου


Σοκαρισμένοι περιπατητές εντόπισαν χθες το πρωί το πτώμα μιας γυναίκας να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή των ρυμουλκών στο λιμάνι του Βόλου, 100 μέτρα από την προβλήτα.

Χωρίς εκδορές, αμυχές και ίχνη πάλης, εντοπίστηκε το πρωί στο λιμάνι του Βόλου το πτώμα μιας 59χρονης γυναίκας, μητέρας πέντε παιδιών, όπως αποκάλυψε η έρευνα ταυτοποίησης. Πρόκειται για κάτοικο Βόλου, η οποία είχε γεννηθεί στην Κοζάνη και η ταυτοποίηση έγινε από την Υπηρεσία Εγκληματικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από περιπατητές στις 8 το πρωί κοντά στο Λιμεναρχείο, στη θαλάσσια περιοχή της προβλήτας για τα ρυμουλκά και εκτιμήθηκε ότι έπεσε στη θάλασσα τα ξημερώματα, λίγες ώρες δηλαδή πριν τον εντοπισμό της.

Η νεκροψία θα αποδείξει εάν αυτοκτόνησε ή έπεσε στη θάλασσα χάνοντας τις αισθήσεις της, ωστόσο η έρευνα των αρχών δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα σενάριο.

Το πτώμα ανασύρθηκε από άνδρες της λιμενικής αστυνομίας και η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μετά την ταυτοποίηση κλήθηκαν συγγενείς- ο σύζυγος και δύο από τα παιδιά της – για αναγνώριση. Η γυναίκα είχε ύψος περίπου 1,65, μακριά μαύρα μαλλιά και φορούσε μαύρο κολάν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και πάνινα παπούτσια (εσπαντρίγιες), ενώ δεν είχαν προλάβει οι συγγενείς να δηλώσουν εξαφάνιση.

Πηγή: e-thessalia.gr