Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας: Απάντηση στη Δημοτική αρχή και τον αντιδήμαρχο οικονομικών


Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

"Απάντηση στη Δημοτική αρχή και τον αντιδήμαρχο οικονομικών

«Καθείς εφώ ετάχθει»

Μόνο θυμηδία προκαλεί η απάντηση από πλευράς δημοτικής αρχής στη Λαϊκή Συσπείρωση Λάρισας εκ’ μέρους του Αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου κ. Αδαμόπουλου. Επικαλείται από τη μια τη ελεύθερη λειτουργία του οργάνου (της Οικονομικής Επιτροπής) και από την άλλη οι ώρες που αυτή καλείται να συνεδριάσει με ευθύνη της δημοτικής πλειοψηφίας είναι απαγορευτικές για έναν εργαζόμενο εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο, όπως λόγου χάρη αναφέρει τις 12:30μμ. Μάλιστα σκωπτικά αναφέρεται στην απάντηση ότι λίγες είναι φορές που κατάφερε να συμμετέχει ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Τα λόγια του Μπ. Μπρεχτ αποτελούν την καλύτερη απάντηση. «Αυτοί που βρίσκονται ψηλά, Θεωρούνε ταπεινό να μιλάς για το φαΐ. Ο λόγος; Έχουνε κι όλας φάει». 

Όσο για τα υπόλοιπα ψέματα που ξεστομίζονται και αναπαράχθηκαν και χθες από τον δήμαρχο σε τηλεοπτική εκπομπή, για δήθεν απειλές και τραμπουκισμούς υπηρεσιακών παραγόντων από ορισμένα στελέχη του ΚΚΕ που διέκοψαν τις εργασίες της επιτροπής, το μόνο που κάνουν είναι να προσβάλουν και να υποτιμούν τους ίδιους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν μαζικά στην διαμαρτυρία, ιδιαίτερα από το Η/Μ, υλοποιώντας αποφάσεις των συνδικαλιστικών τους οργάνων. Όσο για τις «κατηγόριες» προς τους ΚΚΕέδες που πρωτοστατούν στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις μόνο τίτλο τιμής αποτελεί. Εξάλλου όπως μας διαβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος «εκείνοι» ως δημοτική αρχή είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα και να συνεδριάσουν όπου βρούνε, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων που εποφθαλμιούν τη δημοτική περιουσία.

Αυτοί λοιπόν στις «ποντικότρυπες» του δημαρχιακού μεγάρου για να ξεπουλήσουν τα πάντα στις ορέξεις του κεφαλαίου και εμείς στην πρώτη γραμμή του κινήματος για την υπεράσπιση της λαϊκής – δημοτικής περιουσίας. «Καθείς Εφώ ετάχθει». Ας μας κρίνει όλους ο λαός. "



Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr