Γλυκές πανσέτες με σάλτσα από μέλι



Υλικά:
  • 2 πανσέτες
  • Μισή πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 μεγάλη κουταλιά μέλι
  • 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
  • Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα

Εκτέλεση:
  • Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.
  • Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε. 
  • Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  • Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr