Χοιρινό Ψαρονέφρι αλά κρέμ



Κλασσικό χειμωνιάτικο φαγητό, αλλά φίνο.

Υλικά:
  • 1 ψαρονέφρι χοιρινό, χοντροκομμένο σε φιλέτα
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 6-8 μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 πράσο, μόνο το λευκό
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Θυμάρι, 1 κουταλιά γλυκού
  • 1 κουταλιά σούπας αλεύρι
  • 1/2 φλυτζάνι γιαούρτι, πλήρες
  • 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:
  • Βάλτε στη φωτιά ένα βαρύ και ποιοτικό τηγάνι
  • Αλάτι και πιπέρι στα χοιρινά φιλετάκια -Ροδίστε τα καλά, σε ελαιόλαδο
  • Βγάλτε τα, ρίξτε στο τηγάνι το πράσο ψιλοκομμένο, τα μανιτάρια και το σκόρδο
  • Ροδίστε τα καλά για 4-5 λεπτά να βγάλουν υπέροχα αρώματα, ρίξτε και το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι
  • Ρίξτε το αλεύρι στο τηγάνι, ανακατέψτε για 3-4 λεπτά και ρίξτε την κρέμα γάλακτος
  • Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά -Ρίξτε το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά
  • Προσθέστε τα χοιρινά φιλετάκια, δοκιμάστε αν χρειάζεται αλάτι, ρίξτε πιπέρι και σερβίρετε αμέσως

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr