Δήμος Λαρισαιων: Αποκομιδη απορριμάτων την ημέρα του Αγίου Πνεύματος


Από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων γίνεται γνωστό ότι κατά την ημέρα Εορτασμού του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 21/06/2021, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη πρωινή και απογευματινή αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς και η περισυλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών  στις γειτονιές της πόλης και θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς και η περισυλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών στα προγράμματα της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22-06-2021. 

Στο στενό και ευρύτερο κέντρο της πόλης η αποκομιδή των απορριμμάτων  θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

Η περισυλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών δεν θα πραγματοποιηθεί.       

Παρακαλούνται οι συμπολίτες την ημέρα αυτή να μην εκθέσουν απορρίμματα προς αποκομιδή, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην διατήρηση της καθαριότητας και της αισθητικής της πόλης.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης σας ευχαριστεί, θεωρώντας δεδομένη τη συμμετοχή σας και την αγάπη σας για την πόλη μας στην προσπάθεια της για μια καθαρή Λάρισα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία στο 2410-680200.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr