Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Θα πω ονόματα, σιχάματα – Πρέπει να είσαι πολύ μ@λακ@ς για να τα βάλεις μαζί μου»


Έξαλλος είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και το δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ καταγγέλλει ότι κάποιοι του έχουν κλέψει τα προσωπικά του αρχεία μέσα από τους υπολογιστές του.

Μάλιστα αναφέρει πως είναι έτοιμος μαζί με τους δικηγόρους του να στραφεί στη δικαιοσύνη.

O Γιάννης Παπαμιχαήλ γράφει στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Λοιπόν, κάποιοι ξυπνάμε πρωί γιατί έχουμε και δουλειές. Κάποιοι άλλοι, εξακολουθούν να μου κλέβουν όλα τα δεδομένα από υπολογιστές, κινητά, laptop, iPad και είναι και τόσο βλάκες αυτοί βέβαια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, και μου αφήνουν ατράνταχτα στοιχεία, και με κάνουν και πλάκα τα ζώα. Γελάνε και οι γάτες μου! Σύντομα λοιπόν με όλη την ομάδα των δικηγόρων μου θα πάω ένα τεράστιο φάκελο στην εισαγγελέα και θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Κανένα ελαφρυντικό.

Θα γονατίσουν. Θα δουν πως χειρίζομαι κάτι γατάκια όπως είναι αυτοί. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να είναι που μα…κας να σκεφτεί οτι μπορεί να τα βάλει μαζί μου.

Σύντομα τα ονόματα θα τα ακούσετε, ακόμα και τώρα που γράφω, με χακάρουν! Θράσος! Είμαι σίγουρος ότι θα σβήσουν αυτό το κείμενο, αλλά το έχω είδη στείλει εκεί που πρέπει. ΑΝΤΕ Γεια. Σταμάτα βλάκα να σβήνεις ότι γράφω. Σύντομα η συνέχεια. Άντε πια σιχάματα. Οι άνθρωποι μέχρι και την σελίδα της Μάνας μου διαλύσανε! Ρε θα πω, ΟΝΟΜΑΤA, σταμάτα ρε νούμερο» εξήγησε.



Πηγή: in.gr

ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr