Επίτιμος πρόεδρος της ΑΕΔΕΠ ο κ. Νικ. Τσαούτος


Σε έντονα συγκινησιακό περιβάλλον, την περασμένη Παρασκευή, η Διοίκηση της ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο της Εταιρίας τον μέχρι σήμερα Πρόεδρό της κ. Νικ. Τσαούτο. Ο κ. Τσαούτος, ο οποίος συμμετέχει στην Διοίκηση της ΑΕΔΕΠ για 18 συνεχή έτη και τα 14 τελευταία από την θέση του Προέδρου, αποφάσισε να μην συμμετέχει στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Η θητεία του κ. Τσαούτου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δεδομένου ότι οι διαχειριστικές επιδόσεις της Εταιρίας υπήρξαν συνεχώς ανοδικές, με αποτέλεσμα, σήμερα η ΑΕΔΕΠ να είναι κορυφαίος Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης της χώρας στα Προγράμματα για την ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας και της Ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


‘Όπως ανέφερε ο επί 18 χρόνια συνεργάτης του Επίτιμου Προέδρου, κ. Απ. Παπαδούλης, «ο κ. Τσαούτος, σ΄ όλη αυτή την διαδρομή της συνεργασίας μας, απέδειξε ότι το βασικό συστατικό της επιτυχίας μιάς συνεργασίας, είναι η εμπιστοσύνη. Ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο πετυχαίνει η ΑΕΔΕΠ είναι  η εμπιστοσύνη».  Ανάλογες δηλώσεις έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της ΑΕΔΕΠ, που θυμήθηκαν στιγμές της θητείας τους και τόνισαν την συμβολή του κ. Τσαούτου στην επιτυχή πορεία της Εταιρίας. Η απάντηση του Προέδρου σε όλα τα επαινετικά σχόλια ήταν λιτή και περιεκτική: «σας ευχαριστώ όλους απ΄ την καρδιά μου».

Η Διοίκηση της ΑΕΔΕΠ είναι πενταμελής και εκπροσωπούνται στο ΔΣ της ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (Τσαούτος Νικ., Μωραϊτης Βασ., Κιντά Ιωάν., Παπαδούλης Απ.) και η ALPHA BANK (Παπακωνσταντίνου Αργ.).

Από το τέλος Ιουνίου 2021, η Εταιρία αναμένεται να αποκτήσει νέα Διοίκηση.