Στον αναπληρωτή διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ αντιδήμαρχοι του Δήμου ΚιλελέρΜε τον αναπληρωτή διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας Αλ. Δήμου συναντήθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Γ. Κουκούτσης, Ι. Πινάκα και Αλ. Χονδρονάσιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι αντιδήμαρχοι συζήτησαν με τον αναπληρωτή διευθυντή το θέμα των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος και των βλαβών που παρατηρούνται ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες με αποτέλεσμα οι αγρότες του Δήμου να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο πότισμα των καλλιεργειών τους.

Ο κ. Δήμου διαβεβαίωσε τους αντιδημάρχους ότι συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα διορθώνουν με ταχύτερους ρυθμούς  τις βλάβες που εμφανίζονται στο δίκτυο. Ζήτησε δε από αγρότες να προβαίνουν σε δοκιμαστική έναρξη λειτουργίας των αρδευτικών συγκροτημάτων λίγες μέρες πριν την αρχή του ποτίσματος των καλλιεργειών τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, πιστοποιήθηκε επίσης το επίπεδο της αμοιβαίας συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Κιλελέρ και τον ΔΕΔΔΗΕ που έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές και την ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Κιλελέρ.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr