Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΘΕΒ σε συνεργασία με την Deloitte Academy με θέμα: «Ενδοομιλική τιμολόγηση»


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την Deloitte Academy διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 23 & Πέμπτη 24 Ιουνίου, ώρες 17:00 – 20:00  με θέμα: «Ενδοομιλική τιμολόγηση» μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

Το σεμινάριο ενδοομιλικής τιμολόγησης στοχεύει στην ανάπτυξη της θεμελιώδους γνώσης των επαγγελματιών λογιστικής, οικονομικών σχετικά με τις βασικές αρχές της ενδοομιλικής τιμολόγησης. 

Το σεμινάριο θα παράσχει τις βασικές έννοιες της ενδοομιλικής τιμολόγησης της παγκόσμιας συζήτησης για τη διάβρωση της βάσης και την μετατόπιση των κερδών και τις πρόσφατες εξελίξεις στο διεθνές φορολογικό περιβάλλον που επηρεάζουν πολυεθνικούς ομίλους. Αποσκοπεί επίσης, στην εισαγωγή της αλληλεπίδρασης της ενδοομιλικής τιμολόγησης και των ευρύτερων τεχνικών τομέων της φορολογίας, των οικονομικών και της λογιστικής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, οικονομολόγους, φορολογικούς επαγγελματίες, δικηγόρους και φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω στις βασικές έννοιες και προσεγγίσεις της ενδοομιλικής τιμολόγησης.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι η κ. Νικολέττα Κωνσταντοπούλου, Manager, Transfer Pricing  και ο κ. Ηλίας Παρασκευόπουλος, Tax manager, Transfer pricing στελέχη της Deloitte με πολυετή εμπειρία σε θέματα ενδοομιλικών συναλλαγών.


Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι την Παρασκευή 18 Ιουνίου.