Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα του ΣΘΕΒ για το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα επιχειρήσεων MobiliseSME


Ο ΣΘΕΒ στο πλαίσιο συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα MobiliseSME πραγματοποίησε διαδικτυακή ημερίδα την Πέμπτη 17 Ιουνίου με θέμα: «Διασυνοριακή ανταλλαγή επιχειρήσεων και εργαζομένων».   

Το MobiliseSME είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που παρέχει χρηματοδότηση στις επιχειρήσεις με σκοπό να ενισχύσει τις ευρωπαϊκές ΜΜΕ υποστηρίζοντας βραχυπρόθεσμες διασυνοριακές αποσπάσεις για το προσωπικό τους.    

Την ημερίδα καλωσόρισε η κ. Έλενα Καματέρη, Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ η οποία τόνισε πως το πρόγραμμα αποτελεί μια ευκαιρία τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζόμενους τους προκειμένου να ενισχύσουν τις διεθνείς συνεργασίες τους αλλά και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους αντίστοιχα.

Ακολούθησε η παρουσίαση του MobiliseSME από την κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου, Υπεύθυνη του τμήματος Εκπαίδευσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων η οποία ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα προς όφελος της επιχείρησής τους αλλά και τις δυνατότητες που τους παρέχει. 

Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων ώστε να πληροφορήσουν τα μέλη τους αλλά και ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. 

Όσοι ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) τηλ: 2410555507 & email: education@sthev.gr.