Λίνα Μενδώνη από τη Λάρισα: "Ετοιμο στο τέλος του 2023 το Αρχαίο Θέατρο"Στην ανάδειξη των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων της Λάρισας περιστράφηκε η συζήτηση στο δημαρχείο Λάρισας ανάμεσα στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Ειδική αναφορά έγινε από την υπουργό στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας για το οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασής του.

Η κ. Μενδώνη δήλωσε:

"Υπάρχουν όλες εκείνες οι συγκυρίες που μας επιτρέπουν να έχουμε ένα ορίζοντα ολοκλήρωσης του έργου μέχρι τοιν Δεκέμβρη του 2023."


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο  βουλευτής Μαξ. Χαρακόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Δεληγιάννης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Π. Σάπκας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρ. Καπετάνος.

Η υπουργός επισκεφθηκε στη συνέχεια το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Λάρισας και θα παραστεί στα εγκαίνια έκθεσης στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr