Θρίλερ με την εξαφάνιση 53χρονου από τους Σοφάδες Καρδίτσας


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 53χρονου από την περιοχή Σοφάδων Καρδίτσας. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 28 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Χαμόγελο του Παιδιού":

"Στις 28 Ιουνίου 2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας, ο Κωνσταντίνου Γεώργιος, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Γεώργιου στις 11 Ιουλίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κωνσταντίνου Γεώργιος έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρι μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι και μαύρη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple