Παράσταση διαμαρτυρίας στην 5η ΥΠΕ ΠΓΝΛ και ΓΝΛ



Συνεχίζεται  ο υπέρ πάντων αγώνας των υγειονομικών σε όλη την Ελλάδα και μετά την κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης, για υποχρεωτικό εμβολιασμό και πειθαρχικές  κυρώσεις που δεν στέκουν και θα καταπέσουν στα δικαστήρια,  σε συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων. Από την μεριά τους οι εργαζόμενοι του ΠΓΝ Λάρισας αλλά και του ΓΝ Λάρισας είναι αποφασισμένοι να δράσουν με όποιο μέσον κατέχουν αυτην την στιγμή. Δυστυχώς η απειλή της αναστολής εργασίας αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά προκαλεί πλέον ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ. Το ζήτημα πλέον δεν είναι ποιός είναι εμβολιασμένος ή μη αλλά η μετατόπιση καθαρά στην κατάλυση δικαιωμάτων για τα οποία χύθηκε αίμα. Το θέμα πλέον έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις και είναι σίγουρο ότι θα ασκηθεί μεγάλη πίεση στους κυβερνητικούς, αλλά και μέσα στο σώμα του κόμματος που κυβερνά αυτήν την στιγμή, αφού ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων που αντιτίθεται, ανήκει στο ίδιο κόμμα. 

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στο προαύλιο του Νοσοκομείου και την αποφασιστικότητα των εργαζομένων να μην υποχωρήσουν ούτε ένα βήμα πίσω, αύριο πραγματοποιείται άλλη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΠΓΝ Λάρισας ενώ αμέσως μετά θα κάνουν πορεία προς την ΥΠΕ για να αποδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Γνωρίζουν ότι θα είναι μόνοι τους αφού η Κυβέρνηση κατάφερε για άλλη μια φορά να διχάσει τους Υγειονομικούς, αλλά είναι τόσο έντονο το συναίσθημα της αδικίας που έχουν υποστεί και δεν θα υποχωρήσουν σε καμία περίπτωση στον εκβιασμό που δέχονται αλλά και των λοιδοριών από υπέρμαχους του εμβολίου. Καλούν μάλιστα να υπάρχει ψυχραιμία σε όλους τους συναδέλφους και να σεβαστούν την επιλογή τους, την κάθε επιλογή τους, αλλά και να συμπαρασταθούν σ΄αυτούς που έδωσαν μαζί την μάχη για 1,5 χρόνο και θα είναι μαζί για πολλά χρόνια ακόμη. Αυτοί που απειλούν θα φύγουν και σίγουρα νωρίς από ότι υπολογίζουν καθώς και η πανδημία. Να μείνουν τουλάχιστον η συναδελφικότητα, η αλληλεγγύη και τα δικαιώματα που εξαλείφονται συνεχώς, ένα ένα. Οι υποχρεώσεις έτσι κι αλλιώς ήταν και θα είναι πολλές. 

Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο Πέμπτη  22/07/2021 στις 10.00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του ΠΓΝ Λάρισας.


Όλη η Ενημέρωση από την Λάρισα και την Θεσσαλία στην www.LarisaCityNews.gr